Selah Sue en David Byrne komen naar Gent Jazz

Gent Jazz Festival programmeert voor zijn 17e editie de frontman van Talking Heads, David Byrne. Op 29 juni sluit hij de eerste festivaldag af met een twaalfkoppige band. Op 8 juli brengt zangeres Selah Sue gekende nummers en gloednieuw werk.

Byrne stelt zijn eerste soloplaat, "American Utopia", voor op Gent Jazz. De tournee die hiermee gepaard gaat, omschrijft Byrne zelf als de meest ambitieuze show ooit sinds de muziekfilm "Stop making sense".

Op zondag 8 juli, de laatste dag van Gent Jazz Festival 2018, bevestigden eerder al de hiphoplegendes van The Roots. Op die festivaldag zal ook Selah Sue en Blackwave op het podium van Gent Jazz staan.

Gent Jazz Festival 2018 loopt van 29 juni tot en met 8 juli op de Bijlokesite in Gent.

Meest gelezen