Barbara Bush kampt met ernstige gezondheids­problemen en wil niet meer worden behandeld

Het gaat slecht met de voormalige First Lady Barbara Bush (92). Nadat ze recent verschillende keren in het ziekenhuis is opgenomen, wil ze nu niet meer worden behandeld. Ze zou thuis willen sterven. 

Barbara Bush heeft al een tijdje gezondheidsproblemen en werd de afgelopen tijd geregeld opgenomen in het ziekenhuis, zo bevestigt de woordvoerder van de familie Bush. Waarvoor ze precies werd behandeld, wordt niet gezegd, maar het is bekend dat ze kampt met de ziekte van Graves, een aandoening aan de schildklier. 

"Na overleg met de familie en de dokters heeft Barbara Bush beslist om geen medische behandeling meer te zoeken", zo staat te lezen in een persbericht. Een bron dicht bij de familie meldt aan CNN dat de voormalige First Lady nu thuis is en dat ze daar ook wil sterven. 

Barbara Bush is de vrouw van George H.W. Bush, die van 1989 tot 1993 president van de Verenigde Staten was. De twee hebben zes kinderen, onder wie voormalig president George W. Bush en gouverneur Jeb Bush.

Meest gelezen