Landelijke Kinderopvang zoekt collega's

Landelijke Kinderopvang is op zoek naar een hoop nieuwe medewerkers. En dat doen ze op een toch wel opvallende manier. In het straatbeeld van verschillende gemeentes kan je deze week beren vinden met een kleine boodschap.

In plaats van gewoon een vacature online of in de krant te plaatsen werft Landelijke Kinderopvang nieuwe mensen aan met beren. In verschillende gemeenten waaronder Boortmeerbeek, Diest en Oud-Heverlee kan je in het straatbeeld knuffelberen vinden. De beertjes vinden doe je door hun voetafdrukken op de grond te volgen.

Creatievelingen

In een kleine portemonnee van de beer vind je een visitekaartje met daar de oproep en het telefoonnummer van Landelijke Kinderopvang terug. Met deze manier van aanwerven wil de organisatie ook creatieve en speelse werknemers aantrekken.

De voetafdrukken op straat leiden je stapsgewijs naar de knuffelberen.

In totaal gaat het om 25 plaatsen die nog in te vullen zijn, verdeeld over de functies onthaalouder en kinderbegeleider. “Er is niet echt een probleem, maar wij zijn wel steeds op zoek naar werknemers om aan de noden van de kinderen te voldoen”, zegt Els Van Dun van Landelijke Kinderopvang.

Droomjob

De beertjes zijn dus een warme oproep voor mensen die werk zoeken en graag met kinderen omgaan. “Kinderbegeleider of onthaalouder is een fantastische job. Als je graag met kinderen speelt, als je ze graag stimuleert in hun ontwikkeling is dit de job van je leven”, verzekert Els.

 

Annemie Waepens (links) en Els Van Dun (rechts) van Landelijke Kinderopvang

Zowel mannen als vrouwen worden gezocht. Meer info vind je op landelijkekinderopvang.be.

Meest gelezen