Lotus schrapt "Pommeline"-koekje: "Beslissing heeft niets te maken met Temptation-verleidster"

"Pommeline" verdwijnt uit de koekjesafdeling van de supermarkt. Producent Lotus Bakeries heeft beslist de naam van het appeltaartje te veranderen in "Tartélice Appel". De beslissing heeft niets te maken met de gelijknamige rondborstige verleidster die vorig jaar deelnam aan het tv-programma "Temptation Island", zo zegt men bij Lotus.

De koekjesproducent verkoopt het appeltaartje "Pommeline" sinds 2009. Het lanceert nu twee nieuwe gebakjes - met chocolade- en met frambozensmaak - en maakt van de gelegenheid gebruik om ze onder eenzelfde noemer te verenigen: Tartélice.

Vanaf midden april kan je dus "Tartélice Chocolade" en "Tartélice Framboos" in de rekken vinden, naast "Tartélice Appel". Tijdens een overgangsperiode van enkele maanden zal op de appeltaartjes ook nog altijd "Pommeline" staan.
 

Meest gelezen