Onhandige dief ziet buit plots in het rond vliegen

Hij had het gestolen geld alvast met de grootste zorg weggestoken in de binnenzakken van zijn jas en in de zakken van zijn broek . Bovendien hield hij zijn jas stevig tegen hem geklemd zodat er zeker geen enkel biljet van de buit zou kunnen uitvallen. Maar met de hulp van de wind vond dat geld toch een uitweg en toen liep het helemaal fout voor deze dief. Bijna hulpeloos kon hij niet anders dan de rond dwarrelende briefjes opnieuw bij elkaar te verzamelen.

Twee mannen stapten midden maart een reisagentschap in Droylsden, in het Engelse graafschaf Greater Manchester, binnen en eisten vervolgens de inhoud van de kluis. Toen ze op de vlucht sloegen liep het voor een van hen dus danig fout. Hij probeerde nog te redden wat er te redden viel, maar leek daarbij alleen nog meer geld te verliezen.

De beelden werden nu pas vrijgegeven door de plaatselijke politie, omdat de overvallers tot op heden niet gevat konden worden. Hoofdagent Phil Scargill: "Dit duo heeft onschuldige mensen bedreigd terwijl ze aan het werk waren en ze moeten beseffen dat dit compleet onaanvaardbaar is."

Meest gelezen