Videospeler inladen...

Sekspoppenbordeel opent de deuren in Meise

In de gemeente Meise is een sekspoppenbordeel opengegaan. Dat is een huis waar de klanten seks kunnen hebben met poppen. Het aanbod in poppen is alvast heel divers.

Uitbater Fabrice Jacobs bouwde zijn woonkamer om tot bordeel. Het idee voor een sekspoppenbordeel haalde hij uit het buitenland. "Nadat ik mijn vorige zaak verkocht had, was ik klaar voor iets anders. Toen ik in een magazine iets las over zo'n bordeel in Barcelona, dacht ik "Waarom niet?". Even later had ik mijn eerste poppen besteld."

Voor ieder wat wils

Fabrice Jacobs biedt in totaal acht poppen aan. Die variëren in grootte, huidskleur, borstomvang, en ook in beroep. Zo zit er een verpleegster tussen, een secretaresse en een stewardess.

Volgens Fabrice voelen de poppen echt aan. Ze zijn gemaakt van TPE, een soort rubber, en hebben een aardig prijskaartje. Voor één pop betaal je al snel 2.000 euro.

Roodgloeiend

Het sekspoppenbordeel van Fabrice is nog geen week open, maar de telefoon staat al roodgloeiend. "Sms'jes, mails, telefoontjes, het stopt niet. De reservaties blijven maar binnenkomen", aldus Fabrice.

Het is een van de eerste sekspoppenbordelen van België.

Meest gelezen