"Oeps, blijkbaar botsen een paar wagens achter ons tegen elkaar"

De Britten zijn al enkele weken in de ban van de perikelen rond de populaire presentator Ant McPartlin, vooral bekend van "Britain’s got talent" dat hij samen met Dec Donelly aan elkaar praat. Midden maart veroorzaakte hij een verkeersongeval, waarbij hij dronken achter het stuur zat. Gisteren moest hij zich verantwoorden voor de rechtbank en daar werd natuurlijk uitgebreid over bericht. Ook door BBC News, dat een rechtstreeks verslag bracht in de nabijheid van 'Wimbledon Court', waar de rechtszaak behandeld werd. Door de drukte was het opletten geblazen en dat had een passerende autobestuurder dan ook beter gedaan.

Terwijl journaliste Allison Freeman de kijker er opmerkzaam op maakte dat "er veel media aanwezig zijn voor het proces en dat het hier vooral druk is", botste in de achtergrond een wagen op een andere wagen, die dan weer tegen de wagen voor hem geduwd werd. "Oh oh no. Oh dear", foeterde iemand vanuit de studio:

Op Twitter werd onder meer de link gemaakt tussen het ongeval-verhaal van McPartlin, die uiteindelijk veroordeeld werd tot het betalen van een boete en een rijverbod van 20 maanden, en de 'minicrash' die rechtstreeks te zien was. Er volgden reacties als:

Meest gelezen