AP2010

Nieuw werk van Rammstein na 8 jaar stilte

Acht jaar na "Liebe ist für alle da" is de band rond zanger Till Lindeman in de studio gedoken om aan een nieuwe plaat te werken. 

Rammstein werkt aan een nieuwe plaat, dat maakte de band zelf bekend via Facebook. Vorig jaar al vertelden gitaristen Richard Kruspe en Paul Landers aan hardrockblad Metal Hammer dat ze in 2018 een nieuwe plaat zouden maken. Hun laatste album "Liebe ist für alle da" dateert al van 2009.

Volgens de twee moet de nieuwe plaat een "mijlpaal" worden. "We gaan op zoek naar ongewone methodes en nieuwe ideeën. We willen de platgetreden paden verlaten." In datzelfde interview alludeerden de twee dat de nieuwe plaat de laatste zou zijn.

Onder de titel "Work in progress!" postte de band foto's van de opnames op Facebook: 

Meest gelezen