Ben Rottiers (Pol) en Niels Destadsbader (Ronaldinho)
© VRT

Vierde Kampioenenfilm op komst? "De goesting bij de acteurs is er absoluut"

De kans dat er een vierde Kampioenenfilm komt, lijkt reëel. "We denken erover na", heeft Niels Destadsbader gezegd op MNM. "De goesting is er absoluut." 

"De laatste dag van april hebben we een vergadering", legt Destadsbader (Ronaldinho) uit in "De grote Peter Van de Veire ochtendshow". "Aan alle acteurs is gevraagd of ze nog goesting hebben. De producent, die alles moet betalen, is nu aan het rondbellen. Eind april zullen we dan weten of het haalbaar is of niet. Maar de goesting is er absoluut." 

Eerder hadden ook An Swartenbroekx (Bieke) en Herman Verbruggen (Marcske) in Het Nieuwsblad al bevestigd dat er met de acteurs over een vierde bioscoopfilm wordt gepraat. 

De vorige Kampioenenfilms waren telkens een groot succes in de bioscoopzalen. Zowel "F.C. De Kampioenen 2: Jubilee general" als "F.C. De Kampioenen 3: Forever" werden geregisseerd door Jan Verheyen.  De derde Kampioenenfilm haalde in de zalen bijna 600.000 bezoekers. 

Beluister hier Niels Destadsbader: 

Meest gelezen