Vrachtwagen rijdt in op file in Kemzeke, E34 versperd

Op de E34 in Kemzeke is een vrachtwagenbestuurder om het leven gekomen bij een zwaar ongeval. De man reed in op een kilometerslange file die er stond door een eerder ongeval. In totaal botsten er vanmorgen vier wagens tegen elkaar.

Op de E34 zijn verschillende ongevallen gebeurd. 's Ochtends botsten vier auto's op elkaar in Vrasene, in de richting van de Waaslandhaven. Er vielen geen gewonden, maar er ontstond wel een lange file die tot in Kemzeke reikte. In de staart van die file zijn nog eens twee vrachtwagens tegen elkaar gebotst, ongeveer anderhalve kilometer voor de verkeerswisselaar in Kemzeke/Stekene.

De vrachtwagenchauffeur had de file te laat opgemerkt. Hij overleed ter plaatse. De E34 werd in de richting van Antwerpen afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid tot het parket klaar is met de vaststellingen. Dan pas kan de weg vrijgemaakt worden.

Meest gelezen