Als kinderen hun iPhone belangrijker vinden dan de schoonheid die hen omringt…

De Britse komiek en schrijver David Baddiel houdt wel van een goede grap, maar dat zijn zoon Ezra tijdens een recente gezinsuitstap nauwelijks aandacht had voor de schoonheid die hem omringde vond hij minder grappig. Zoonlief, 13 jaar, had immers meer aandacht voor zijn iPhone. Baddiel, bekend van het BBC-programma "The Mary Whitehouse Experience", deelde een foto daarvan op Twitter. En niet alleen hij had hier een probleem mee, zo bleek uit de vele reacties.

Het begon dus met deze tweet van Baddiel, waarbij zijn zoon "gehypnotiseerd en geïmponeerd werd, zoals steeds, door de schoonheid van de natuur":

Omdat de tweet zoveel reacties uitlokte, pikten diverse nieuwswebsites die op, zoals The Times, Daily Mail en The Poke, waardoor nog meer "vertwijfelde ouders die maar niet begrijpen dat hun kinderen volledig opgeslorpt worden door hun gsm’s, iPhones of iPads, terwijl er rondom hen van zoveel schoonheid te genieten valt", hun ervaringen foto-gewijs deelden. We maakten volgende selectie:

Meest gelezen