Ook de bodyguard van Ed Sheeran heeft nu Instagram ontdekt en het resultaat is hilarisch

In 2015 besliste Ed Sheeran om een bodyguard in te huren, omdat zijn fans naar zijn mening "te handtastelijk" werden. Dat hij daarmee een bodyguard bedoelde met wie ook nog te lachen valt, was toen minder duidelijk. Maar Kevin Myers weet duidelijk hoe zijn poulain aan te pakken en dat op een nogal humoristische manier. Zelfs op de achtergrond, 'the place to be' voor iedere goede bodyguard, weet hij zich in de kijker te stellen. Zo moge blijken uit zijn pas gestarte Instagram-account, die op ruim één week tijd al meer dan 350.000 volgers wist aan te trekken.

"Weet je wat het leuke is aan deze account?", aldus nieuwswebsite Huffington Post, "Dat zijn de malle foto’s van Myers en Sheeran waarbij ze elkaar voor de camera plagen of elkaar op de achtergrond verrassen. Daardoor lijkt het alsof het niet om Sheerans bodyguard gaat. Blijkbaar zijn beiden beste vrienden." Volgens Daily Mail trekt Myers de aandacht helemaal weg van de popvedette en de nieuwswebsite spreekt van "hilarious behind-the-scenes snaps".

In ieder geval omschrijft Myers Sheeran steevast met "Bae", wat zoveel betekent als 'schatje'.

Oordeelt u zelf, en let vooral op de bijschriften:

Meest gelezen