Videospeler inladen...

Baby-olifantje uit Planckendael heeft een naam: Tarzen

Het baby-olifantje dat ruim een week geleden is geboren in dierenpark Planckendael is "Tarzen" genoemd. Die naam betekent "onstuimig dier". Het publiek kon de afgelopen week op Facebook kiezen tussen "Tarzen" en "Tej Lin".

Het olifantje is ruim een week geleden ter wereld gekomen. Het is de derde keer in zes maanden tijd dat er bij de olifanten in Planckendael aan gezinsuitbreiding wordt gedaan.  Na twee vrouwtjes verwelkomt het dierenpark nu een mannetje.

In 2018 krijgen alle baby's een naam met een T, dus ook deze nieuwe olifant. Alle Aziatische olifanten krijgen ook een Aziatische naam.  Via Facebook heeft het publiek kunnen meestemmen over de naam. Er was keuze tussen "Tarzen" en "Tej Lin". Het is uiteindelijk de eerste naam geworden.

Meest gelezen