Videospeler inladen...

Pakkende getuigenis van passagier op noodlottige vlucht Southwest: "Ik dacht aan mijn dierbaren en begon te filmen"

"Een luide knal, het vliegtuig begon te schudden, en ik zag dat er iets door het raam vloog.", zegt Marty Martinez nog altijd licht in shock. Martinez zat in het vliegtuig van Southwest Airlines dat een noodlanding moest maken na een ontploffing in één van de motoren. 

Martinez had de tegenwoordigheid van geest om de gegevens van zijn kredietkaart in te geven, Wi-Fi te zoeken en Facebook Live aan te zetten om de beelden vanuit het vliegtuig live door te sturen. Het was zijn eerste reactie: "Voor mij was dat het belangrijkste, dat ik iedereen van wie ik houd nog kon bereiken. Het was schrijnend om te bedenken dat me dat nu nooit meer zou lukken."

Meest gelezen