Videospeler inladen...

"No tears left to cry": eerste single van Ariana Grande na aanslag Manchester

De Amerikaanse zangeres Ariana Grande brengt voor het eerst sinds de aanslag tijdens haar concert in Manchester nieuwe muziek uit. De single "No tears left to cry" verwijst nog naar de aanslag, maar klinkt ook hoopvol. 

Op dinsdag 22 mei kwamen tijdens een concert van tieneridool ariana Grande in de Manchester Arena 22 mensen om het leven. De aanslag werd opgeëist door IS. Twee weken na de aanslag volgde het One Love-benefietconcert voor de slachtoffers. 

Nu is er een nieuwe single van Ariana Grande. "No tears left to cry" verwijst nog naar de aanslag, maar bevat ook een optimistische boodschap: "So I'm loving, I'm living, I'm picking it up" (ik heb lief, ik leef, ik word beter). 

De videoclip die bij het nummer hoort, bevat op het einde nog een symbolisch detail. De werkbij, het symbool van Manchester, vliegt in de richting van de camera, een hommage aan de stad. 

Meest gelezen