’t Is gebeurd: zoon nummer 14 is geboren

"Ik zou zo graag een dochter hebben, maar ik denk niet dat het erin zit, gezien het verleden", aldus Kateri Schwandt begin februari op nieuwswebsite WoodTV. Het gezin Schwandt uit Rockford, in de Amerikaanse staat Michigan, telde immers al 13 zonen. En gelijk kreeg de moeder: woensdag werd haar 14e zoon geboren.

Vader Jay Schwandt op ABC News: "De geboorte van deze spruit was even opwindend als al de andere geboortes. Ook nu wisten we niet, en dus ook niemand van de andere kinderen, wat het geslacht zou zijn. Want dat is, zoals ik ook de vorige keren gezegd heb, alsof je al met Thanksgiving je kerstcadeautje open doet."

"Een naam heeft de baby nog niet, maar we hebben de keuze al kunnen beperken tot een paar namen. Al moeten we na 13 jongens behoorlijk creatief worden. De andere kinderen mogen wel meebeslissen over de uiteindelijk naam. Daarvoor komen we allemaal nog eens samen."

"Ik zie me echt als de leider van deze bende en dat geeft me een goed gevoel. Nu kan ik al 14 keer een goed voorbeeld zijn. Iets wat me erg trots maakt."

De nieuwe kleine spruit woog alvast 3,7 kilo en was ruim 53 centimeter groot. Op de foto beneden staan de andere 13 kinderen, samen met de ouders:

Meest gelezen