Jonas Roosens

Zetel valt tijdens verhuizing op man: slachtoffer overleden aan verwondingen

De politie onderzoekt een bizar ongeval in Antwerpen-Noord, waarbij een man van 69 onder een zetel is terechtgekomen en uiteindelijk ook is overleden. Dat schrijft Het Laatste Nieuws. De zetel kwam naar beneden bij een verhuizing in de Potgieterstraat, en net op dat moment liep de man voorbij.

De man wandelde vorige week vrijdag door de Potgieterstraat. Net op het moment dat hij voorbij het huis van de verhuizers kwam, viel de zetel naar beneden. De man werd bedolven, en in de nacht van woensdag op donderdag overleed hij uiteindelijk aan zijn verwondingen in het ziekenhuis.

Onveilige situatie?

 

Verschillende getuigen verklaarden dat de verhuizers op een onveilige manier te werk gingen. "Er hangen camera's in de straat, en we hebben geprobeerd om via de beelden te bekijken wat er precies gebeurd is", vertelt Wouter Bruyns van de politie. "Helaas waren de camera's net op dat moment op een ander punt gericht, maar we hebben wel beelden van voor en na de verhuizing. Op basis daarvan proberen we de omstandigheden te reconstrueren."

Meest gelezen