AFP or licensors

Vier doden bij schietpartij in Tennessee, schutter opgepakt

Bij een schietpartij in een restaurant van de keten Waffle House nabij Nashville, in de Amerikaanse staat Tennessee, zijn vier mensen omgekomen. Dat zegt de lokale politie. De dader is opgepakt. 

Volgens de politie opende de halfnaakte dader om 3.25 uur lokale tijd het vuur met een geweer. De schutter, een blanke man, vluchtte te voet weg. Het enige kledingstuk dat hij droeg, een groene jas, gooide hij daarbij weg.

De vermoedelijke dader is de 29-jarige Travis Reinking en is nog altijd niet gevat. Volgens de politie ging hij na de schietpartij eerst naar zijn appartement, waar hij een broek aandeed en waarschijnlijk twee wapens pakte.

Ondertussen is de man opgepakt, zo zegt de politie, zonder meer details te geven. 

Meest gelezen