Huiszoekingen en arrestaties na trouwstoet in Genk waarbij schoten werden gelost 

In Genk heeft de politie afgelopen weekend 4 huiszoekingen gedaan en 2 mensen opgepakt in een onderzoek naar een trouwstoet begin deze maand. De stoet blokkeerde een straat en er werden ook schoten gelost. Ook afgelopen zaterdag zorgde een trouwstoet voor overlast en werden schoten gehoord. Eén man kreeg een PV voor verboden wapendracht.

Begin april zorgde een trouwstoet in Genk voor heel wat overlast. Een stoet blokkeerde een straat, er werd rook gemaakt met gierende banden en er werden schoten gelost. Bij aankomst van de politie waren de betrokkenen al verdwenen.

Afgelopen weekend deed de politie 4 huiszoekingen in Genk in dat onderzoek. Twee mannen van 18 en 21 werden daarbij opgepakt en verhoord. Daarna werden ze weer vrijgelaten. Bij de huiszoekingen nam de politie twee alarmpistolen in beslag.

Ook afgelopen zaterdag zorgde een trouwstoet in Genk voor overlast en werden schoten gehoord. Een getuige zag zaterdag een persoon uit het raam van een voertuig hangen met een vuurwapen in de hand, waarmee enkele schoten gelost werden. Achteraf sloot deze bestuurder zich aan bij de trouwstoet. Achteraf vond de politie in een auto een lege huls afkomstig van een alarmpistool. De eigenaar van de wagen kreeg een PV voor verboden wapendracht.

Meest gelezen