Videospeler inladen...

Rode Duivel Kevin De Bruyne heeft er plots een "broer" bij: "Sorry voor alles"-maker Kamiel De Bruyne

Rode Duivel Kevin De Bruyne heeft er plots een broer bij: Kamiel De Bruyne, de man achter het Eén-programma "Sorry voor alles". Dat is althans wat de tv-maker de wereld de komende weken gaat proberen wijs te maken. "We willen kijken welke deuren er opengaan."

De Bruyne. Het is een naam die ze ook in het buitenland kennen, zo weet Kamiel De Bruyne. De tv-maker moet in het buitenland elke keer uitleggen dat hij géén familie is van Kevin De Bruyne, maar daar wil hij nu even mee stoppen. En dus gaat Kamiel De Bruyne voortaan door het leven als "de broer" van Kevin De Bruyne, de bekende voetballer. "Sorry voor alles"-collega Wannes Deleu wordt "de manager van de broer van Kevin De Bruyne". 

"Elke week gaan we iets uitproberen. We willen vooral kijken hoe ver we kunnen gaan. Welke deuren gaan er open? We zijn benieuwd", zo zeggen de makers, die elke week verslag zullen uitbrengen in "Van Gils & gasten" op Eén. 

Om het allemaal "officieel" te maken, staat Kamiel De Bruyne voortaan ook als "broer" geregistreerd op de Wikipedia-pagina van de voetballer

Daarnaast is er ook een website, waar onder meer een foto van Kamiel met de ouders van Kevin De Bruyne op te zien is. "Zij moesten toch weten dat ze er een zoon bijhebben?", zo lachen de twee. 

Alles is de komende weken ook te volgen via Twitter en Instagram. 

Meest gelezen