Zanger en muzikant Patrick Riguelle wordt gemeenteraadslid in Mechelen

Patrick Riguelle zal voor SP.A zetelen in de gemeenteraad. Hij vervangt samen met OCMW-raadslid Indrani Muyldermans twee SP.A-leden die overstapten naar Groen en hun mandaat weer ter beschikking stelden. Riguelle is bekend als muzikant, onder andere als frontman van "De Laatste Showband" begin jaren 2000.

Zanger en muzikant Patrick Riguelle legt dinsdag de eed af als gemeente­raadslid voor SP.A in Mechelen. Ook OCMW-raadslid Indrani Muyldermans wordt gemeenteraadslid. Beiden volgen Tine Van den Brande en Bert Delanoeije op, die bij de gemeenteraadsverkiezingen opkomen voor Groen en hun mandaat weer ter beschikking van de partij hadden gesteld.

De 56-jarige Riguelle stond in 2012 voor de eerste keer op een verkiezingslijst maar behaalde een opvolgersplaats. Hij is blij dat hij alsnog actief engagement kan tonen en zal vooral de thema's cultuur en samenleving opvolgen.

Meest gelezen