"Wie durft nu nog te beweren dat honden geen gevoelens hebben?"

Er werden de afgelopen weken nogal wat bekende baby's geboren. Zo werden acteurs John Stamos en Nicolas Hoult voor het eerst vader. Karla Souza, bekend voor haar rol van Laurel Castillo in "How to get away with murder", werd voor het eerst moeder, het Canadese fotomodel Coco Rocha beviel van haar 2e kind. Macklemore liet dan weer nu pas weten dat hij voor de 2e keer vader geworden was, al was de baby al in maart geboren. En Kate Middleton, die telt intussen al 3 kinderen. Over de ene baby werd al meer bericht dan over de andere, maar ook de kleintjes van Kuma gingen niet ongemerkt voorbij op het internet. Dat had dan weer alles te maken met een aandoenlijk filmpje dat op enkele dagen tijd meer dan 2,4 miljoen keer bekeken is op Instagram.

Hond Kuma was dan ook wel erg trots op haar 3 pasgeboren puppy's, al was het voor 2 van hen wel nog bang afwachten of ze het zouden halen. Daarom werden deze puppy's in een couveuse gelegd, bij een dierenarts in de Thaise hoofdstad Bangkok, waardoor ze vooral extra zuurstof kregen toegediend. De 4-jarige moeder zat daarbij angstig te kijken door het glas, in de hoop dat alles goed zou aflopen. Die beelden gingen de afgelopen dagen viraal:

Op een andere foto was ook de vader van beide puppy’s te zien, die ook in de nabijheid van de couveuse geduldig wachtte:

Er volgden op de beelden en de foto reacties als: "Dit doet mijn hart smelten", "Wie durft nu nog te beweren dat dieren geen gevoelens hebben?" en "Wat een lieve mama!" De puppy’s stellen het intussen goed, lieten hun baasjes nog weten: "Ze zijn zo lief en we zijn blij dat ze allemaal terug thuis zijn. Kuma heeft zich echt als een heuse verpleegster gedragen. Ze bleef haar puppy’s maar in de gaten houden."

Meest gelezen