Geen Dotan op Rock Werchter: "Hij wil focussen op nieuw werk"

Dotan komt dan toch niet naar Rock Werchter. Dat meldt de organisatie van het muziekfestival. "Hij wil focussen op nieuw werk en annuleert al zijn geplande concerten", luidt de officiële verklaring. Millionaire zal hem vervangen.

"Dotan out, Millionaire in": onder die noemer heeft Rock Werchter vanavond een persbericht uitgestuurd met de melding dat Dotan dan toch niet op de affiche van de komende editie staat. 

"De Nederlander wil focussen op nieuw werk en annuleert al zijn geplande concerten", luidt de officiële verklaring van de festivalorganisatie. Toeval of niet: de annulering volgt 10 dagen na de berichten dat Dotan tientallen valse profielen op sociaalnetwerksites heeft ingezet om zijn carrière een handje te helpen.

Millionaire zal Dotan vervangen. De Belgische band staat op zaterdag 7 juli in The Barn. Het is geleden van 2005 dat de groep rond Tim Vanhamel op Rock Werchter stond.

Meest gelezen