Kate Middleton versus het echte leven zoals het is...

De "perfecte" Kate Middleton die haar baby enkele uren na de bevalling al aan de wereld toont? De meeste kersverse moeders weten wel dat dit, zoals ze veelvuldig via sociale media lieten weten, de horror moet zijn. Ze deelden dan ook maar al te graag hun foto’s na een geboorte en de gevoelens die daarmee samengingen, en vergeleken die met die van de "perfecte" Kate Middleton. Het was duidelijk dat humor daarbij nooit ver weg was.

Volgens Celia Ledoux legt Middleton met haar tot in de puntjes verzorgde voorkomen de lat hoog voor andere vrouwen die pas zijn bevallen, zo vertelde de auteur en columniste gisteren op Radio 1. Maar daar trekken deze vrouwen op sociale media zich alvast weinig van aan en ze delen de realiteit graag met de wereld:

Meest gelezen