Jasper Jacobs

Brussels parket voert fiscaal onderzoek naar Geert Versnick

Er loopt een opsporingsonderzoek naar ex-gedeputeerde voor Open VLD Geert Versnick en één van zijn bedrijven. Dat schrijft de website Apache.be en bevestigt het Brussels parket. Het gaat om een fiscaal onderzoek. Meer details wil het parket niet geven.

Het Brussels parket is een opsporingsonderzoek gestart naar Geert Versnick en één van zijn bedrijven. Het gaat om een fiscaal onderzoek. Meer details wil het parket niet geven.

In september 2017 nam Versnick nog ontslag als gedeputeerde in Oost-Vlaanderen, nadat hij in opspraak kwam rond dure overnachtingen in de Thaise hoofdstad Bangkok. De partij Groen had naar buiten gebracht dat Versnick de overnachtingen had ingebracht als onkosten bij de provincie. Volgens Versnick ging het om economische contacten die hij onderhield met de stad, maar uiteindelijk nam hij toch ontslag. 

Met zijn ontslag kwam een einde aan zijn politieke carrière van 30 jaar. Op dit moment heeft hij nog een aantal mandaten. Zo is hij nog altijd actief bij Synductis, een samenwerking van nutsmaatschappijen. 

Meest gelezen