Schalkse hond leidt nietsvermoedend baasje naar dierenwinkel

Waarom zou een hond ook niet zijn pleziertje mogen hebben? En dus leidt Thai, de blindengeleidehond van Danielle Sykora, zijn baasje graag af naar een dierenwinkel die zich uitsluitend tot honden richt. En zo belandt de 20-jarige slechtziende vrouw uit New Jersey dan in de plaatselijke "Cool Dog Gear"-winkel. Het filmpje van de schalkse hond, gemaakt door Danielles 22-jarige zus Michelle, werd op Twitter intussen meer dan 7,1 miljoen keer bekeken.

Michelle op Buzzfeed News: "De eerste keer dat het gebeurde, was tijdens een wandeling van mijn zus en mijn vader. De hond wandelde toen rustig de winkel in. Zoiets had hij voordien nog nooit gedaan."

"Toen we vorig weekend samen voorbij die winkel kwamen, waarschuwde mijn vader me. "Let op", zei hij, "want hier is het waar Thai Danielle de vorige keer naartoe gidste." En wat gebeurde er? Hij deed weer hetzelfde. Ik dacht dat, in het geval dat hij het zou doen, ik het op video moest vastleggen. Dat is dan ook gebeurd."

Danielle: "Al vanaf het begin dat we Thai hebben gedraagt hij zich guitig. Zo sprong hij in het begin zelfs eens recht op een taart. Hij zit dan ook vol energie. Maar eigenlijk heb ik liever zo’n hond dan eentje die zich altijd correct gedraagt. Ze raken dan misschien sneller in de problemen, maar dat is dan vooral omdat ze ook slimmer zijn."

"Daarom toont hij me ook plaatsen waar hij graag naartoe wil gaan. Zo gaat hij bijvoorbeeld spontaan naar Starbucks, omdat hij weet dat ik daar graag tijd doorbreng. Of hij doet me afslaan naar een dierenwinkel, want hij weet dat daar lekkers te vinden is."

Op Twitter volgden onder meer reacties als:

Meest gelezen