Stromae pakt na 3 jaar met nieuwe single uit

Vrijdag verschijnt "Défiler", de nieuwe single van Stromae. Het is het eerste nieuwe werk van de Belgische artiest sinds 2015. Op Instagram pakt hij nu al met enkele teasers uit.

Fans hebben er lang op moeten wachten, maar in de nacht van donderdag op vrijdag is het zover: dan brengt Stromae voor het eerst in 3 jaar nieuw werk uit met de single "Défiler".

Op dit moment is nog niet veel over het nieuwe nummer geweten, behalve dan dat het verband houdt met "Capsule n° 5". Dat is de nieuwe kledinglijn van Mosaert, het modelabel van Stromae.

"Défiler" duurt liefst 8 minuten en 42 seconden en naar verluidt is Stromae niet van plan een ingekorte versie te maken. De bijhorende clip verschijnt vrijdagochtend om 8 uur. Even later zal "De ochtend" op Radio 1 het nummer integraal draaien.

Op Instagram heeft Stromae 2 korte filmpjes geplaatst om het publiek alvast warm te maken voor "Défiler". Zijn laatste nummer dateert alweer van september 2015. De jongste jaren deed hij het op muzikaal vlak rustig aan, onder meer nadat hij een slechte reactie had ontwikkeld op een medicijn tegen malaria.

Meest gelezen