AFP or licensors

Charles Aznavour annuleert concert in Rusland wegens rugpijn

Charles Aznavour heeft een optreden in Sint-Petersburg geannuleerd omdat hij last had van zijn rug. Dat melden TASS en AFP. Hij is naar het ziekenhuis gebracht, maar hoefde daar niet te blijven.

"Een spierkramp": zo omschrijft het Russische persagentschap TASS op basis van dokters die Charles Aznavour hebben onderzocht de rugpijn die de Franse chansonnier gisteren overviel tijdens de repetities voor een concert dat hij later op de avond in Sint-Petersburg zou geven.

Aznavour is hierop naar het ziekenhuis gebracht, maar aan het Franse persagentschap AFP vertelt zijn woordvoerder Vincence Stark dat hij daar niet hoefde te blijven. Wel is het concert naar een latere datum verschoven. Vandaag al keert hij naar Frankrijk terug.

Op 22 mei viert Aznavour zijn 94e verjaardag. De zanger van Armeense afkomst is een levende legende in Frankrijk met een carrière die intussen meer dan 70 jaar overspant. Hij scoorde hits als "La bohème" en "She". Op 26 oktober 2018 geeft hij een concert in Vorst Nationaal in Brussel.

Meest gelezen