Videospeler inladen...

Melania Trump krijgt wassen evenbeeld bij Tussauds op Times Square

First lady Melania Trump prijkt nu ook naast haar echtgenoot Donald bij Madame Tussauds in New York. Nieuwe topattractie bij de beelden: bezoekers kunnen namens Melania een tweet de wereld insturen.

Het beeld is de eerste wassen Melania die ooit werd gemaakt. Een 20-tal kunstenaars hebben vier maanden zo'n 250 poses van het voormalige fotomodel bestudeerd. Ze draagt de blauwe jurk van Roland Mouret die ze tijdens de campagne van Donald Trump bij het Republikeinse debat van maart 2016 droeg.

"De grote nieuwigheid is dat je kan voelen wat het is om in haar schoenen te staan", zegt Christine Haughney van M%erlin Entertainment, het bedrijf achter de musea van Madame Tussauds. "Je kan met haar op de foto, en dan de foto twitteren met #MTMelianamoments. De beste tweets worden gepubliceerd."

Voormalig woordvoerder van het Witte Huis Sean Spicer mocht het beeld inhuldigen. Hij stelde ook zijn nieuwe boek "The briefing" voor, dat op 24 juli uitkomt.

Meest gelezen