En toen nam Meghan Markle afscheid van "Suits" in een trouwjurk

Meghan Markles personage Rachel Zane is getrouwd in de seizoensfinale van de Amerikaanse advocatenserie "Suits". Daarmee geeft Markle haar jawoord aan Mike Ross ruim drie weken voor ze dat doet aan de Britse prins Harry. "Jij bent de echtgenoot die ik altijd gewild heb en ik kan niet wachten om aan ons avontuur samen te beginnen", klonk het op tv. 

De personages Rachel Zane en Mike Ross zouden in seizoen 5 al trouwen, maar dat liep mis. Dus deden ze het over dit zevende seizoen als finale-aflevering voor "Suits". Het was ook meteen het afscheid van acteurs Meghan Markle en Patrick J. Adams. Markle stopt met acteren om zich toe te leggen op haar nieuwe rol aan het Britse hof. 

Zane en Ross aan het altaar, dat ziet er trouwens zo uit:

Rachel Zane stapte richting altaar op de tonen van "All of me" van John Legend. Ze trok daarvoor een outfit aan van de Amerikaanse ontwerpster Anne Barge, bekend om haar grote passie voor trouwjurken. Meghan Markle zelf trouwt op zaterdag 19 mei met prins Harry in Windsor Castle. Wie die jurk onwerpt, blijft wellicht een geheim tot op de trouwdag zelf.

Meest gelezen