Stromae lost na drie jaar nieuw nummer (dat 8 minuten duurt): beluister het hier

Fans hebben er lang op moeten wachten, maar Stromae heeft afgelopen nacht - na bijna drie jaar - een nieuwe single uitgebracht. Het nummer duurt zo maar even 8 minuten en 40 seconden en wellicht komt er geen ingekorte versie. 

Met nummers als "Alors on danse", "Papaoutai" en "Ta fête" reeg Stromae de hits aan elkaar. Zijn populariteit was gigantisch, maar de afgelopen jaren verdween hij wat van het muzikale toneel. Dat kwam onder meer door de slechte reactie die hij had ontwikkeld op een medicijn tegen malaria. 

In september 2015 bracht hij nog het nummer "Quand c’est" uit, maar nadien werd het stil. Tot nu. Afgelopen nacht lanceerde de zanger een nieuw nummer onder de naam "Défiler". Om 8 uur vanochtend volgde er dan de videoclip. 

De single duurt zo maar even 8 minuten en 40 seconden en wellicht komt er geen ingekorte radioversie. Het nummer is gelinkt aan Capsule n°5. Dat is de nieuwe kledinglijn van Mosaert, het modelabel van Stromae.

Meest gelezen