imago/VIADATA

Blues Peer strikt Van Morrison als exclusieve headliner

Van Morrison, ook gekend als "Van The Man" of "The Belfast cowboy" heeft toegezegd voor het driedaags Bluesfestival in Peer. Op zaterdag 14 juli is hij de exclusieve headliner. 

Van Morrison is de exclusieve headliner op zaterdag 14 juli tijdens het driedaags muziekfestival Blues Peer. Van Morrison is al een half decennium lang een van de toonaangevende namen in de muziekindustrie. "We weten zeker dat het zaterdag zal stuiven tijdens dit exclusieve concert in de Benelux van Van The Man op Blues Peer", klinkt bij de festivalorganisatie.

 "Van The Man heeft de reputatie een grumpy old man te zijn. Zijn afkeer voor de pers en critici is legendarisch." De Noord-Ierse zanger heeft al heel wat klassiekers op de wereld los gelaten, zoals "Have I Told You Lately", "Gloria", "Brown Eyed Girl" en "Here Comes The Night".

Heel recent bracht hij samen met de wereldberoemde Hammondvirtuoos Joey Defrancesco het nieuwe album "You're Driving Me Crazy" uit. "Live valt er altijd wat te beleven met de Belfast cowboy. Hij blijft de onvoorspelbaarheid zelve", aldus de festivalorganisatie.

Blues Peer vindt dit jaar op 13, 14 en 15 juli plaats. Andere bekende namen op Blues Peer zijn onder meer John Hiatt, Little Steven & The Disciples of Soul en Boogie Boy.

Meest gelezen