Video player inladen...

Boeken lezen: waar vind je goede tips? Journaalanker Annelies Van Herck weet het: op langzullenwelezen.be 

Annelies Van Herck is journaalanker maar ook ambassadeur van de website langzullenwelezen.be . Daar vind je allerhande tips als je op zoek bent naar een goed boek. Lezers vertellen elkaar wat ze gelezen hebben, geven een waardering aan een boek en brengen je op ideeën. Annelies Van Herk legde het uit in "Van Gils en gasten".

Hoe kom je te weten wat een goed boek is, wie kan je advies geven en hoe kan je anderen vertellen over dat keigoeie verhaal waar je zelf heel enthousiast over bent? Dat kan allemaal op de site langzullenwelezen.be , waar je een heuse leescommunity vindt.

Annelies Van Herck gaf alvast een tip in "Van Gils en gasten": ze las net "De overloper" van Siegfried Lenz, een roman die de Duitse schrijver al in 1951 schreef maar die toen afgewezen werd. Pas in 2016, twee jaar na zijn dood, verscheen het boek eindelijk.  Het verhaal over een overloper in de oorlog werd meteen een bestseller. Het is nu ook in het Nederlands verschenen. 

Meest gelezen