Video player inladen...

Ongeduldige shoppers trotseren regen voor nieuwe Primark op Meir

Op de Antwerpse Meir opent straks een nieuwe winkel van kledingketen Primark. Primark staat er om bekend kledij te verkopen aan spotprijzen. De winkel is om halfnegen geopend voor gasten, om tien uur openen de deuren voor het grote publiek. Er staan nu al een vijftigtal mensen te wachten in de regen.

Een moeder en haar zoontje uit Zwijndrecht stonden als eerste in de rij. "We staan hier sinds 7u20, het is leuk om de eerste klanten te zijn. Ik vind de Harry Potter-gadgets wel tof." De meeste mensen hebben paraplu's meegenomen, en Primark deelt ook regenjasjes uit. 

In de winkel op de Meir zullen 550 mensen werken. De klerengigant lokt wel veel kritiek omdat arbeiders in lageloonlanden uitgebuit zouden worden. Primark ontkent dat. 

Video player inladen...

Meest gelezen