Video player inladen...

Frans Bauer: "Een Bauerke is een gezellig nummer waar jong en oud zichzelf even kan in verliezen"

De Nederlandse zanger Frans Bauer heeft in het Kursaal in Oostende het startschot gegeven van zijn Tour de Frans-concertreeks. Daarin uiteraard hits als "Heb je even voor mij", maar ook werk uit zijn nieuwe album "Levenslied". Ik heb een periode gezocht naar mezelf", zegt Bauer. "Ik stond voor de spiegel en dacht: wat vind ik oprecht mooi en toen kwam ik weer uit bij het pure levenslied, liedjes met een betekenis, met een traan." Een succesvolle keuze, want het album "Levenslied" staat nu al drie weken op 1 in de albumcharts in Vlaanderen.

Bekijk hieronder het integrale interview met Frans Bauer. De zanger heeft het onder meer over wat Eddy Wally voor hem betekend heeft, hij legt uit wat optreden met hem doet en wat een "Bauwerke" precies is.

Video player inladen...

Meest gelezen