Lange wachttijden richting Antwerpen door verschillende ongevallen

Op de E17 zijn vanmiddag drie vrachtwagens op elkaar gebotst, waardoor twee rijstroken richting Antwerpen versperd raakten. Ook op de E19 zijn er twee rijstroken versperd na een dubbele aanrijding. De wachttijden lopen op beide plaatsen op tot een uur.

Vanmiddag rond halfvier botsten drie vrachtwagens tegen elkaar ter hoogte van Haasdonk op de E17.  Er is nog maar één rijstrook vrij en dat veroorzaakt veel hinder.  Eén vrachtwagen moet getakeld worden. De hulpdiensten zijn al ter plaatste, maar de twee rijstroken blijven gesloten tijdens de  takelwerken.

Er is stapvoets verkeer vanaf Sint-Niklaas tot aan het ongeval. Er viel één lichtgewonde bij de aanrijding.

Dubbele aanrijding

Rond vier uur vanmiddag botsten twee auto's op elkaar op de middenrijstrook op de E19 ter hoogte van Rumst, toen het verkeer licht vertraagde. Vlak daarnaast op de linkerrijstrook botsten twee bestelwagens, waardoor ook hier twee rijstroken versperd raakten.

In de staart van de file die door de dubbele aanrijding ontstond, is ter hoogte van Mechelen-Noord nog een aanrijding gebeurd.

De wachttijd loopt hier ook op tot 1 uur.

Meest gelezen