Video player inladen...

Vrachtwagen door middenberm: E40 weer helemaal open

Op de E40 bij Erpe-Mere is een vrachtwagen vanmorgen door de middenberm gegaan. In beide richtingen waren alle rijstroken dicht en stonden er lange files. De vrachtwagen is intussen getakeld en de E40 is opnieuw helemaal open. Opvallend: er zijn een 50-tal processen-verbaal opgemaakt voor bestuurders die al rijdend filmpjes en foto's maakten van het ongeval.

De vrachtwagen op de E40 is getakeld en het wegdek werd hersteld. De E40 is in beide richtingen terug volledig open voor het verkeer. Vanmorgen leidde het ongeval tot  kilometerslange files en werd aangeraden om de omgeving te vermijden. Nu de E40 terug helemaal vrij is voor het verkeer moeten de files snel inkorten. 

De chauffeur van de vrachtwagen is zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht. De bestuurder van een auto die bij het ongeval betrokken was, raakte lichtgewond. De precieze omstandigheden van het ongeval zijn nog onbekend.

Het was alvast een erg drukke ochtendspits. Er zijn vanmorgen ook nog verschillende andere kleinere ongevallen gebeurd. Omstreeks 9 uur stond er nog meer dan 300 kilometer file. 

Voor actuele verkeersinformatie kunt u ook terecht op onze verkeerspagina.

Video player inladen...

Meest gelezen