Deze video is niet meer beschikbaar. We beschikken momenteel niet over de rechten om deze video aan te bieden.

Vandebroek: "AI kan binnen drie jaar in medische onderzoekscentra"

Tesla-baas Elon Musk ziet in artificiële intelligentie (AI) het grootste gevaar dat de mensheid momenteel bedreigt, maar Sofie Vandebroek, het hoofd van het innovatielab van techreus IBM, ziet grote voordelen aan AI. Volgens haar zijn er binnen drie jaar onderzoekscentra waar dankzij AI de doeltreffendheid van medicijnen tegen Parkinsons onderzocht kan worden, en ook programma’s waarmee men in een vroeg stadium diagnoses kan stellen van dementie, schizofrenie en manie, wat de geestelijke gezondheidszorg veel goedkoper zal maken. 

Bekijk hier de volledige aflevering van "De afspraak" vanop het dak van Museum M

Deze video is niet meer beschikbaar. We beschikken momenteel niet over de rechten om deze video aan te bieden.

Meest gelezen