Daar is de zon opnieuw: dit weekend 20 graden en meer 

Na een dipje mogen we ons weer opmaken voor een weekend met zomers terrasjesweer. Vanaf vrijdag stijgen de temperaturen richting 20 graden en meer.

Bent u na het verlengde 1 mei-weekend al aan het uitkijken naar vrijdag? Dan heeft u  mooie vooruitzichten. Na de frisse temperaturen en buien van de voorbije week, is er opnieuw zon in zicht. Het wordt dit weekend ideaal weer om terrasjes te doen, in de tuin te werken of te barbecueën. 

De komende twee nachten blijft het 's nachts nog wel vrij koud. Voor de fruittelers is het opletten door kans op nachtvorst. Vandaag en donderdag halen de temperaturen overdag 15 à 16 graden in het centrum van het land. Het is overwegend droog, met vandaag wel stevige rukwinden.

Vrijdag wordt een droge en overwegend zonnige dag, met af en toe wat hoge sluierwolken. Het wordt alsmaar zachter, met maxima tot 18 graden in het centrum van het land. Zaterdag en zondag wordt volop zon verwacht en de temperaturen stijgen dan naar 20 graden en meer. Aan de kust blijft het iets frisser. Het goede weer houdt aan begin volgende week.

Meer op onze weerpagina.

Meest gelezen