Kopstuk Partij Islam: "Vanaf nu kan ik al mijn tijd gebruiken om de islamitische bevrijding in België te verspreiden"

Ridouane Ahrouch, kopstuk van de Partij Islam uit Brussel, heeft gereageerd op het feit dat hij ontslagen is bij de MIVB. In een reactie op een Facebookbericht schrijft Ahrouch dat hij zich bevrijd voelt. "Voortaan kan ik al mijn tijd spenderen aan een nobel doel: de islamitische bevrijding van mijn dierbare Belgische bevolking."

Ahrouch werd gisteren ontslagen bij de Brusselse vervoersmaatschappij MIVB, waar hij werkte als buschauffeur. Aanleiding voor het ontslag waren zijn uitspraken begin april. Ahrouch pleitte toen voor apart openbaar vervoer in Brussel voor mannen en vrouwen.

Op de Facebookpagina van Ahrouch regende het reacties op zijn ontslag. Daarop kwam Ahrouch zelf met volgende verklaring:

Vrij vertaald: "Eindelijk bevrijd. Ik ben blij dat ik nu al mijn tijd kan gebruiken voor een nobel doel: de islamitische bevrijding van mijn dierbare Belgische bevolking. De strijd gaat voort..."

Meest gelezen