Eerste Zehbi gestraft: verbod op contact met bendeleden

Het eerste meisje is gestraft van de bende die in oktober vorig jaar de stationsbuurt van Brugge heeft geterroriseerd. Ze mag geen contact meer hebben met de andere bendeleden. En de jeugdrechter zal haar blijven volgen.

De 'Zehbi's' is een groepje van jonge meisjes dat leeftijdsgenoten sloeg en bedreigde in en rond het station van Brugge een half jaar geleden. Ze filmden die vechtpartijen ook en zetten de beelden dan op internet.

Jeugdrechter

Nu is het eerste bendelid voor de jeugdrechter moeten komen. Ze mag van de rechter geen contact meer hebben met de andere bendeleden. En hij blijft haar opvolgen. Een lichte straf, maar het meisje heeft kunnen tonen dat ze veranderd is. Ze gaat nu naar een andere school en heeft geen contact meer met haar vriendinnen van toen.

Meest gelezen