Nancy uit "Thuis" zou wel eens gelijk kunnen hebben

Nu het er in de Withoeve weer wat luchtiger aan toe mag gaan -er is een nieuwe kok!-, was het gisteren in de Eén-serie "Thuis" tijd voor gezelligheid voor Peter, zijn vrouw Femke, schoonmoeder Nancy en haar man Dieter. Tijdens het gekeuvel onderling in en rond de zetel werd niet meteen duidelijk op wie het zoontje van Peter en Femke, Vic, nu wel eigenlijk leek. Maar de sfeer zat goed, en, aldus Dieter: “Er is een goede film op deze avond, "Crazy love"." Waarop Nancy reageerde: “Ooh, is dat met dat klein schattig manneke? Onze Vic, die lijkt daarop.” Peter prevelde daarop met een monkellachje nog een "oké". De opmerkzame kijker wist wel waarom.

Hoe onschuldig de keuze van de film immers ook leek, niets is minder waar. Geert Hunaerts, die dus de rol van Peter vertolkt, speelde in 1987 een van hoofdrollen in "Crazy love", een film van Dominique Deruddere. Hij speelde daarin de rol van de 12-jarige Harry Voss.

Dat Nancy gelijkenissen ziet tussen de jonge acteur in de film en haar eigen kleinzoon, daarover is dus door het productieteam van "Thuis" duidelijk goed nagedacht.

Meest gelezen