Peter Van de Veire, Julie Van den Steen en Brahim Attaeb presenteren in juni Marathonradio

Peter Van de Veire, Julie Van den Steen en Brahim Attaeb zijn dit jaar de presentatoren van Marathonradio. Van zondag 3 tot en met vrijdag 22 juni is er op MNM opnieuw een non-stop radioprogramma vol studie- en ontspanningstips voor studenten. 

Voor het tweede jaar op rij wordt de hele periode live uitgezonden vanuit het Marathonradiohuis in Leuven.

Om alle studenten in alle hoeken van Vlaanderen optimaal te kunnen steunen trekken dit jaar maar liefst twee Marathonradio Rescue Teams op pad. Tom De Cock, Dorianne Aussems, Laura Govaerts en Sander Gillis snellen studenten in heel Vlaanderen te hulp bij diverse problemen. Vandaag staan de dj's op 6 verschillende plaatsen om samen radio te maken én de eerste Marathonradiomarkeerstiften uit te delen.

Meest gelezen