Voormalig burgemeester Devleeschouwer stapt ook op als schepen in Brakel

In Brakel neemt voormalig burgemeester Stefaan Devleeschouwer (Open VLD) ook ontslag als schepen. Dat meldt hij op zijn Facebook-pagina.

Devleeschouwer veroorzaakte in april een zwaar verkeersongeval, waarbij een persoon zwaargewond raakte. Nadien legde hij een positieve ademtest af. Twee dagen later stapte hij op als plaatsvervangend burgemeester om zijn verdediging op te nemen.

Devleeschouwer neemt nu ook ontslag als schepen. "Deze bewuste beslissingen neem ik samen met mijn gezin dat mij onvoorwaardelijk steunt in deze moeilijke periode", aldus Devleeschouwer. De voormalige burgemeester uit nog de hoop dat het gerechtelijk onderzoek naar het bewuste ongeval "snel duidelijkheid schept en insinuatie de kop indrukt".

Meest gelezen