Video player inladen...

Man steekt drie mensen neer in Den Haag

Op het Johanna Westerdijkplein in Den Haag heeft een man met een mes drie mensen verwond. De verdachte is door agenten overmeesterd nadat hij in zijn been was geschoten, aldus een politiewoordvoerster. De drie slachtoffers zijn buiten levensgevaar.

De dader is een 31-jarige verwarde Hagenaar. "De man is bij de politie alleen bekend vanwege verward gedrag. Op dit moment zijn er geen signalen dat er meer speelt", aldus de politie.

De steekpartij vond plaats in de buurt van station Hollands Spoor en de Haagse Hogeschool. De slachtoffers, een 21-jarige Zoetermeerder, een Hagenaar van 41 en een nog onbekend slachtoffer zijn naar het ziekenhuis gebracht. Ook de verdachte is naar het ziekenhuis vervoerd en wordt daar nog verhoord.

Slachtofferhulp biedt opvang voor getuigen van het incident. Op sociale media circuleren filmpjes die door getuigen zijn gemaakt. Het rechercheteam wil deze beelden en eventuele andere beelden graag hebben voor het onderzoek.

Meest gelezen