Adele viert verjaardag als… Rose uit "Titanic"

Het was feest bij Adele afgelopen weekend. Ze vierde immers haar 30e verjaardag en had daarvoor een opmerkelijk thema uitgekozen. Een thema dat door nieuwsmedia onmiddellijk omschreven werd als "grootser dan groots, zoals Adele zelf". De Britse zangeres ging dan ook "all the way" door haar feestje te bouwen rond de kaskraker "Titanic", waarbij Adele verrassend goed leek op Rose DeWitt Bukater, een rol van Kate Winslet.

De jurk die Adele droeg leek alvast erg op de jurk van Rose in de film. De trapscène deed de hitzangeres van onder meer "Someone like you" en "Hello" met bravoure nogmaals over. Dat leverde een aantal opvallende foto’s op, die Adele op haar Instagram-account publiceerde.

Het was alvast dolle pret, want, zo voegde Adele toe: "Last night was the best night of my life. Here’s a couple pics. I’m absolutely fucked, not sure I’ll make it out the house again!"

De foto’s (het zijn er 3 die u via de pijltjes kan aanklikken) werden op enkele uren al 1,5 miljoen keer geliket.

Meest gelezen