Problemen met vereenvoudigde aangifte op Tax-on-web

Een aantal belastingplichtigen die via Tax-on-web hun vereenvoudigde aangifte willen ondertekenen, ondervinden problemen. 

Koppels die zelf een wijziging hebben aangebracht in het voorstel tot aangifte, moeten die beiden ondertekenen door het inladen van de twee identiteitskaarten. En dat lukt voorlopig niet. Woensdag zou het probleem opgelost moeten zijn.

Tax-on-web is sinds vorige week online voor de nieuwe belastingaangiftes. 410.000 belastingplichtigen maken elektronisch gebruik van de vereenvoudigde aangifte.

In totaal zijn er al 3 miljoen gebruikers van Tax-on-web. Voor al wie de gewone aangifte invult, is er helemaal geen probleem. Ook niet voor wie als alleenstaande de vereenvoudigde aangifte elektronisch invoert.

Meest gelezen