27-jarige man overleden tijdens uithuiszetting

In Roeselare, in West-Vlaanderen, is een man van 27 gestorven toen hij uit zijn woning werd gezet. De feiten dateren van gisteren, maar raakten nu pas bekend. 

In het West-Vlaamse Roeselare is gisteren een man van 27 gestorven toen hij uit zijn huis werd gezet. Een deurwaarder en een agent waren naar het huis van de man gegaan, maar die bleek uitzinnig van woede. Daarop werd versterking gevraagd aan de politie. Die kon de man kalmeren en overmeesteren en uiteindelijk ook boeien. Maar de man stierf bijna meteen daarna.

Er moet nu nog onderzocht worden wat er precies gebeurd is: "Wij hebben onmiddellijk de federale gerechtelijk politie de opdracht gegeven om het onderzoek te voeren naar de precieze omstandigheden van het gebeuren," zegt Tom Janssens van het parket West-Vlaanderen, afdeling Kortrijk. "Daarnaast is er morgen een lijkschouwing, waaruit de doodsoorzaak moet blijken". 

Meest gelezen