Backstreet Boys tutten zich voor hun fans op als Spice Girls

Er mag al eens iets speciaals gebeuren op een cruise, exclusief georganiseerd voor de grootste fans. Dat dacht alvast de Amerikaanse boyband -al is het woord 'boy' hier relatief- Backstreet Boys, die dit jaar hun 25-jarig bestaan viert. De 5 mannen dirkten zichzelf op als heuse kopies van de Spice Girls en waagden zich, tijdens het lippen van een van hun nummers, zelfs aan een paar danspasjes. 

Backstreet Boys werd in 1993 opgericht en scoorde nadien wereldhits met onder meer "Quit playing games", "Everybody", "As long as you love me" en "I want it that way". Tijdens deze 6e fan-cruise besloot het vijftal voor het "Party like it’s 1993"-feestje afgelopen zaterdag om zo origineel mogelijk uit de hoek te komen.

Alle vijf dosten ze zich uit als een van de Spice Girls.  Nick Carter was Emma Bunton, Howie Dorough was Geri Halliwell, Kevin Richardson was Victoria Beckham, AJ McLean was Melanie Brown en Brian Littrell was Melanie Chisholm. Zo kwamen ze tevoorschijn en zo zetten ze ook hun beste beentje voor, tot grote hilariteit bij de fans, wat ook op sociale media al snel bleek:

25 jaar geleden zagen de 5 toen nog piepjonge groepsleden bij de start van Backstreet Boys er nog zo uit:

Meest gelezen