Burgemeester Kortenberg bedankt hulpdiensten na ongeval met vrachtwagen

Afgelopen vrijdag kwam een kindje van 2 om het leven toen een vrachtwagenchauffeur enkele auto's ramde en een bankkantoor binnenreed. Burgemeester Chris Taes vindt dat de hulpdiensten erg goed werk geleverd hebben.

Bij de start van de gemeenteraad gisteravond begon burgemeester met een moment ter nagedachtenis van het overleden meisje. Chris Taes wilde ook nadrukkelijk de hulpdiensten bedanken. "Als we de situatie bekijken om 11 uur 's ochtends en dan om 8 uur 's avonds het gebouw is gestut en alle wagens zijn getakeld dan moeten we zeggen dat er goed is samengewerkt. Het is trouwens zo dat al wie steunbetuigingen heeft voor de moeder en familie van het meisje, dat die terechtkunnen op de balie van het gemeentehuis. Wij bezorgen dat dan wel."

De vader van het overleden kindje ligt nog altijd in het ziekenhuis, hij verloor een been bij het ongeval. Ook een vrouw die aangereden werd op het voetpad verblijft nog in het ziekenhuis. De andere gewonden konden wel al naar huis.

Meest gelezen